Vodovod pre moldavskú dedinu Dezghinja - Dräxler, Daniel
Siedmy cieľ medzinárodnej rozvojovej pomoci - zabezpečiť udržateľnosť životného prostredia. Zámer cieľa. Ukazovatele plnenia tohto cieľa. SlovakAid a udržateľnosť životného prostredia. Projekt ADRA v Moldavsku.