Orechy z Kene cez slovenského distribútora - Balážová, Daniela
Rozvíjať globálne partnerstvo pre rozvoj - ôsmy cieľ medzinárodnej rozvojovej pomoci. Zámer a ukazovatele plnenia tohto cieľa. SlovakAid a globálne partnerstvo. Vývoz fair trade výrobkov z Afriky. Podpora pestovateľov makadamiových orechov v Keni.