Vnímanie eLearningového vzdelávania študentmi PHF EU v Košiciach - Stričík, Michal, 1969-
Prezentácia čiastkového vyhodnotenia dotazníkového prieskumu realizovaného na Podnikovohospodárskej fakulte v Košiacich, Ekonomickej univerzite v Bratislave.