Podiel školy na formovaní aktívneho občianstva - Zápotočná, Oľga
Občianstvo a vzdelávanie v súčasnosti. Občianske vzdelávanie na Slovensku. Výsledky občianskeho vzdelávania na Slovensku. Výskum občiansko-formatívnych vplyvov školy. Čo škola prináša, resp. neprináša v oblasti aktívneho občianstva súčasným žiakom. Sumarizácia a interpretácia výsledkov.