Trochu psychológie dopomôže marketingu k úspechu - Škutková, Jana
Vnímanie marketingových materiálov a reklamných pútačov ľuďmi. Zameriavanie sa na špecifické cieľové skupiny. Snaha o dosiahnutie priamej interakcie. Inšpirácie pre rozhodovanie a sila odporúčania. Ciele reklamy a marketingové ciele.