Polarizované diskurzy týkajúce sa aktuálnych spoločenských tém - Popper, Miroslav
Sociálne a morálne normy. Morálne intuície. Morálne cnosti. Názory občanov na rôzne spoločenské problémy. Motivácia a ciele výskumu. Metodológia a výskumná vzorka. Výsledky výskumu. Diskusia.