Ako začať s podnikaním - Nosek, Jiří
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o zmenách vo vašom pracovnom živote. Účtovníctvo a daňová evidencia podnikateľov. Prevádzkové náklady a ostatné výdavky. Povinnosti podnikateľov.