Aby vaše podnikanie nenabralo rýchly koniec - Bleyová, Dagmar
Michael Gerber vo svojej knihe "The E Myth Revisited" poukazuje na štatistiku omylov, ktoré vznikajú na začiatku podnikania. Šestnásť najčastejšie sa opakujúcich chýb pri podnikaní.