Vyvarujte sa chýb pri inováciách - Košturiak, Ján
Inovácie a inovačný proces vývoja alebo redesignu výrobku. Inovácia ako eliminátor konfliktu medzi hodnotou pre zákazníka (úžitok-cena) a hodnotou pre podnik (cena-náklad). Poznanie problémov a potrieb zákazníkov. Benchmarking a trh konkurencie. Inovačné projekty a analýza rizík.