Vplyv zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia na ustanovenia zákona o dani z príjmov - Brnová, Miroslava
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Otázky príjmov, ktoré nevyžadujú fyzickú prítomnosť daňovníka - príjmy plynúce z rôznych foriem majetku daňovníka umiestneného na území Slovenskej republiky a príjmy z duševného vlastníctva.