Inovace v době krize - Hrazdilová Bočková, Kateřina
Finančná kríza a inovácie. Praktické príklady inovácií v čase krízy. Najhoršie podnikateľské nápady. Chápanie potrieb zákazníkov a prístupy k inováciám. Prípadová štúdia Cords corporation.