Spoločná obchodná politika a priame zahraničné invewstície v kontexte Lisabonskej zmluvy - Nováčková, Daniela
Analýza zmien, ktoré priniesla Lisabonská zmluva týkajúcich sa spoločnej obchodnej politiky a priamych zahraničných investícií. Uvedené zmeny v značnom rozsahu ovplyvnia politiku medzinárodných obchodných vzťahov a politiku priamych zahraničných investícií členských štátov Európskej únie.