Povinnosti a obmedzenia pri ochrane verejného záujmu - Kováčiková, Eva
Legislatíva. Verejný záujem, osobný záujem. Verejný funkcionár, osobné a osobnostné predpoklady. Konflikt záujmov verejných funkcionárov. Nezlučiteľnosť niektorých funkcií, zamestnaní a činností. Všeobecné povinnosti a obmedzenia verejných funkcionárov. Obmedzenia po skončení výkonu verejnej funkcie. Konanie vo veci ochrany verejného záujmu a zamedzenia rozporu záujmov. Strata mandátu, verejnej funkcie.