Moderné postupy v procese tvorby finančného plánu podniku - Sochor, Milan
Recenzia na monografiu , ktorá rieši problematiku procesu tvorby finančného plánu podniku. Cieľom je identifikovať najvypuklejšie problémy vyplývajúce zo súčasnej plánovacej praxe podnikateľských subjektov SR pôsobiacich v rozličných odvetviach a spracovať odporúčania pre ich riešenie.