Nájom a podnájom majetku obcí - Kašiar, Ján
Legislatíva. Základné znaky nájmu. Práva a povinnosti účastníkov nájomného vzťahu. Zásady hospodárenia s majetkom obce. Obecné zastupiteľstvo. Nájom a prenájom nebytových priestorov. Zmluva o nájme. Prílohy.