Reforma regulace finančních trhů v Kanadě - Tomášek, Michal
Ekonomické zmeny kanadského systému regulácie finančného trhu. Preventívne mechanizmy v oblasti dohľadu nad finančným trhom v Kanade. Hlavné smery reforiem kanadského finančného trhu. Celosvetové porovnanie finančných trhov Kanady. Analýza OECD a Svetovej banky.