Finanční krize a měnová politika - Zamrazilová, Eva
Makroekonomické prostredie a jeho prvky stabilizácie pred krízou. Kríza na trhu amerických hypoték a jej rozšírenie do finančného sektoru. Finančné bubliny a finančné turbulencie. Transparentná komunikácia centrálnych bánk. Ceny aktív a dynamika úverov. Nové smery vývoja menovej politiky. Cieľové ukazovatele.