Používání IBAN a BIC u přeshraničních převodů - Schlossberger, Otakar
Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady ES č. 2560/2001 o cezhraničných platbách. Právne predpisy a požiadavky v oblasti bezhotovostného platobného styku medzi krajinami Európskeho hospodárskeho priestoru. Používanie IBAN (International Bank Account Number) a BIC (Bank Identifying Code).