Záchranný balík pre Grécko a Európsky finančný stabilizačný mechanizmus - Jevočinová, Katarína
Harmonogram udalostí v súvislosti s finančnou pomocou eurozóny a MMF Grécku. Ozdravný program Grécka. Nový plán na udržanie finančnej stability v EÚ.