Euro: páchateľ, či svedok? Vývoj a faktory konkurencieschopnosti po zavedení eura - Lalinský, Tibor
Zhodnotenie vplyvu zavedenia eura na konkurencieschopnosť. Pripravenosť a reakcia podnikov na vývoj podnikového a makroekonomického prostredia.