Risk management a alternativní distribuční kanály v bankách - Živnůstka, Jiří
Alternatívne formy predaja bankových produktov. Bezkontaktný predaj a servis. Minimalizácia nákladov. Prispôsobovanie sa klientom a riadenie rizík. Profil a parametre žiadosti klienta. Elektronický podpis a kontrola transakcií. Alternatívne distribučné kanály.