Hlavné trendy a najväčšie riziká v slovenskom bankovom sektore v prvom polroku 2010 - Ličák, Marek
Hlavné trendy v bankovom sektore. Finančná pozícia bankového sektora. Kreditné riziko domácností. Kreditné riziko podnikov. Riziko suverénnch štátov. Trhové riziká. Makrostresové testovanie.