Garančné schémy v poisťovníctve - Paluš, Peter
Hlavné prínosy vytvorenia garančnej schémy v poisťovníctve. Cezhraničné poskytovanie služieb a konkurenčné prostredie. Fiškálny dopad a dostupnosť poistenia.