Regulácia dôchodkového sporenia v Európskej únii a pripravované zmeny - Pénzeš, Peter
Súčasný stav dôchodkového sporenia v členských štátoch Európskej únie. Európska právna úprava v oblasti dôchodkového sporenia. Hlavné výzvy v oblasti dôchodkového zabezpečenia. Priority dôchodkovej politiky Európskej únie.