Právne a mimoprávne interdisciplinárne aspekty filmového diela - Kropaj, Marián, 1983-
Niektoré aspekty filmovej tvorby na Slovensku a právno-vedecký výskum v tejto oblasti. Vymedzenie právnej úpravy filmového diela v slovenskomm autorskom zákone. Technická a ekonomická stránka vedomostne orientovanej spoločnosti. Význam filmu pre rozvoj kultúry.