PPP projekt - verzus klasická verejná zákazka - Hrašková, Dagmar
Projekty verejno - súkromného partnerstva (PPP). Klasická spolupráca a metóda PPP spolupráce. Základné rozdiely. Oblasti hospodárstva, v ktorých sa uplatňuje PPP spolupráca. Legislatíva v oblasti PPP spolupráce. Asociácia pre podporu PPP spolupráce. Riziká PPP spolupráce.