Budoucnost vozových zásilek v Evropě - Soukup, Lukáš
Vozové zásielky po železnici v konkurencii s cestnou nákladnou dopravou. Príčiny poklesu atraktivity systému vozových zásielok. Rezervy pre zvýšenie efktívnosti a možnosti zlepšenia.