Podvody v organizáciách a ich prevencia - Jurenková, Dana
Definícia pojmu podvod ako úmyselného uvedenia v omyl s cieľom získať výhodu. Najčastejšie druhy a dôvody interných a externých podvodov. Využívanie interných kontrol ako prevenčného nástroja proti podvodom.