Jak si udržet ty nejlepší - Martin, Jean
Takmer každá firma má v dnešnej dobe program na podporu svojich najlepších pracovníkov. Títo schopní jedinci môžu mať veľký vplyv na výsledky podniku. Väčšina firiem však postupuje nesprávne. Akých chýb sa dopúšťajú a ako správne postupovať. Dôležité súčasti programu rozvoja talentov.