Benefity motivovat nedokážou - Hunčík, Branislav
Benefity ako súčasť systému odmeňovania zamestnancov. Benefity ako podpora strategických cieľov spoločnosti. Najčastejšie ponúkané benefity a ich vývoj. Dopady finančnej krízy na benefity. Zmeny v poskytovaní daňovo zvýhodnených benefitov.