Hlavy, mozgy a iné komodity - Švorcová, Petra
Hľadanie ľudí na pozície stredného a vyššieho manažmentu. Práca tzv. lovcov hláv - headhunterov. Hľadanie kandidátov priamym oslovením. Lovenie mozgov v konkurenčných spoločnostiach. Headhunter ako dobrý psychológ. Aký by mal byť potenciálny lovený mozog.