Čakajú aj Slovensko katastrofálne suchá? - Pecho, Jozef
Slovensko tešiace sa z príjemných klimatických pomerov sa bude musieť, už nie v tak vzdialenej budúcnosti, vyrovnať s reálnou hrozbou súvisiacou s čoraz častejšími a dlhšie trvajúcimi periódami sucha.