Žilina a okolie - Lacika, Ján
Pokračovanie poznávacích článkov k regionálnej geografii Slovenska. Región Žilina - stručné geografické informácie. Najdôležitejšie mestá a dediny - ich prírodné, kultúrno-historické pamiatky.