Micro and macro indicators of competition: comparison and relation with productivity change - Polder, Michael
Definícia, charakteristika konkurencie. Vplyv konkurencie na výkonnosť podniku. Meranie konkurencie a produktivity. Výsledky, štatistiky. Vzťah medzi indikátormi produktivity a konkurencie. Závery a budúci výskum.