Architektúry integrace pro rozsáhlé informační systémy a ekonomické asapekty systémové integrace - Kökörčený, Michal
Otázky integrácie informačných systémov a ich aplikácia predovšetkým z pohľadu ekonomického, kde jedným z faktorov pri rozhodovaní o voľbe architektúry integrácie sú náklady na ich realizáciu.