Příbaly k tisku, s kterými to vyhrajete - Bartošová, Veronika
Pribalované darčeky k časopisom ako marketingový nástroj. Zvýšenie predajnosti jednotlivých titulov časopisov. Lifestylové časopisy pre ženy a pribalované darčeky. Najkupovanejšie sú časopisy, ku ktorým je pribalený diár alebo kozmetika. Prieskum o vplyve pribalovaných darčekov na predaj časopisov v roku 2010 v Českej republike.