Kdo řídí vaše komunikty - Kane, Gerald C.
Internetové nástroje komunikácie - sociálne siete, wiki a blogy. Vytváranie komunít. Schopnosti sociálnych médií - podpora vzťahov, rýchla organizácia, vytváranie a syntéza poznatkov a lepšia filtrácia informácií. Príležitosti sociálnych médií. Community management.