Strategické záměry EU k zajištění budoucí konkurenceschopnosti - Mráček, Karel
Snaha o prekonanie dopadov krízy na jednotlivé členské krajiny EÚ. Cesta k stabilite bankového a finančného sektora. Krátkodobé a dlhodobé opatrenia. Basel III - sprísnenie regulácie bankového sektora. Nevyhnutnosť rastu založeného na znalostiach a inováciách.