Immigration in current political discourse - Androvičová, Jarmila
Analýza diskurzu ako prínosná metóda skúmania sociálnych a politických procesov. Diskurz o nacionalizme a vývoj problému imigrácie. Kríza multikulturalizmu. Situácia v západnej Európe a na Slovensku.