Národní stát v prospech regionalismu - Jiránková, Martina
Teoretické prístupy k regionalizmu. Pojmy neorealizus, liberálny inštitucionalizmus a liberálna ekonomická integrácia. Ekonomické prínosy regionalizmu. Dopad regionalizmu na národný štát.