Veda a inovácie ako nástroj konkurencieschopnosti v období globalizácie - Šukalová, Viera
Výskum a vývoj ako jeden zo základných strategických cieľov ekonomicky úspešnej krajiny a rozvinutej konkurencieschopnej spoločnosti. Nedostatky v oblasti vedy a výskumu v SR. Hlavné ciele štátnej vednej a technickej politiky SR do roku 2015. Model financovania výskumu a vývoja v SR.