Konstrukční vady socialistické ekonomiky: diskuse ve 30. letech a pokus o reformu y 60. let - Turek, Otakar
Pohľad na 30. roky z pozície reforiem rokov šesťdesiatych. Hlavné handicapy československej plánovanej ekonomiky. Konštrukčné vady systému centrálneho plánovania.