Suverénne fondy a nová finančná architektúra sveta - Pauhofová, Iveta
Pojem suverénny fond v širšom i užšom zmysle. Akvizície suverénnych fondov ako silný impulz oživenia hospodárskej aktivity v postkrízovom období. Etablovanie SF ako významných inštitucionálnych investorov. Finančné aj politické záujmy a prerozdelenie bohatstva v globalizovanom svete.