Odkiaľ pochádza a k čomu slúži kapitál zajtrajška lokalizácia a zdroje ekonomickej sily suverénnych fondov - Pauhofová, Iveta
Suverénne fondy (SF) a ich bohatstvo. Geopolitické postavenie jednotlivých štátov a rozvojové stratégie krajín. Zdroje a sila suverénnych fondov. Ekonomická sila strategických odvetví svetového hospodárstva.