Svet dlhopisov - Máte, Andrej
Základy investovania do dlhopisov. Pojem dlhopisy. Základné parametre dlhopisov. Hlavné riziká súvisiace s investovaním do dlhopisov. Pojem durácia. Hypotekárne záložne listy. Ilustračné príklady.