Pretrvávajúce turbulencie pri juhoeurópskych štátnych dlhopisov - Meier, Stephan
Štátne financie PIGS (Portugalsko, Írsko, Grécko a Španielsko) zostávajú hlavnou témou na európskych finančných trhoch.