Som nadšený potenciálom slovenského tímu BAYER kombinácia tradície a perspektív spoločnosti je impozantná - Nagyová, Valéria
Harald Nusser, generálny manažér spoločnosti Bayer a riaditeľ farmaceutickej divízie Bayaer Schering Pharma na Slovensku, v rozhovore o obchodných oblastiach, investičných rozhodnutiach, výskume liekov, inovatívnych produktoch a slovenskom farmaceutickom trhu.