Novela zákona o účetnictví - Müllerová, Libuše
Zahraničné fyzické osoby. Vybrané účtovné jednotky. Použitie medzinárodných účtovných štandardov (IFRS) pre účtovanie a zostavenie účtovnej závierky. Konsolidovaná účtovná závierka. Správne delikty. Prechodné ustanovenia.