Daňová kontrola tak, jak ji známe, a daňová kontrola podle daňového řádu - Kobík, Jaroslav
Čo je vlastne daňová kontrola. Čím je daňová kontrola zahájena. Aké účinky má zahájenie daňovej kontroly. Môže byť daňová kontrola opakovaná. Aké sú povinnosti kontrolovaného daňového subjektu. Aké sú práva kontrolovaného daňového subjektu. Ako a čím je daňová kontrola ukončená.