Sociálne a zdravotné poistenie pri výkone závislej činnosti občanov iných štátov na území SR - Strýčková, Jolana
Základné právne normy upravujúce platenie povinného poistného pri výkone závislej činnosti na území SR. Zamestnávanie občanov iných štátov na území SR - hlavné zásady. Zamestnávanie občanov EÚ na území SR. Zamestnávanie cudzincov na území SR. Oznamovacia povinnosť zamestnávateľa. Praktické príklady. Základné princípy sociálneho zabezpečenia občanov EÚ. Sociálne poistenie a zdravotné poistenie občanov EÚ.